afisbuc2

forum2
A+ A A-

Parteneri

S.C. CENTRUL DE CERCETARE ȘI STUDII EUROPENE S.R.L.

 

În februarie 2005 a luat ființă SC Centrul de Consultanta și Studii Europene SRL care face parte dintr-un holding alături de Centrul de Calificare și Recalificare Profesională Social Trade, Asociația Centrul de Consultanță și Studii Europene, cu obiect principal de activitate – alte forme de învățământ.

 

Firma își concentrează activitatea pe asigurarea de servicii de formare profesională, completată de servicii de informare și consiliere, oferind astfel soluții concrete pentru activitatea de mediere a muncii. În acest context programele de formare profesională oferite sunt deschise pentru o secvență larga din populația activă sau aflată în căutarea unui loc de muncă, de exemplu:

 

Absolvenți de învățământ preuniversitar și universitar;

Persoanele disponibilizate în căutarea unui loc de muncă;

Salariați care doresc să schimbe locul de muncă;

Salariații care solicită diverse formări sau perfecționări;

Persoane casnice care caută un loc de muncă;

Persoane care se afla în evidența AJOFM ca șomeri;

Personalul din societățile de stat sau private care intra într-un program de perfecționare sau calificare la inițiativa societății.

 

Mai multe informații puteți afla la http://cursuriccse.ro/

  •    “Cursul a fost interesant, bine structurat, iar subiectele dezbatute chiar ma vor ajuta în vița de zi cu zi. Voi încerca sa observ cu mai multa atenție ceea ce pâna acum treceam cu vederea. Mi-a facut o deosebita placer sa particip la workshop ”   Petre Emilia Angela Adina.

    Afiseaza toate testimoniale 

  •    “Consider că mi-am lărgit sfera informațiilor de ordin psihologic, informații atât de utile în meseria unui asistent medical. Sper să-mi dobândesc aceleași beneficii și în viata profesională. ”   Stoica Gabriela Irina.

    Afiseaza toate testimoniale

  •    “Tinerii ne pot salva, noi îi putem infleunța; este nevoie de comunicare. Acest workshop de informare ajută la dezvoltarea noastră, iar uniți vom forma un întreg ce poate salva această țară mica, dar inteligentă, săracă dar bogată spiritual. Speranța ne dă aripi și vom zbura într-o zi, adică vom învinge, vom fi primii”   Juganaru Violeta

    Afiseaza toate testimoniale

Legaturi Utile

vila eforie sud