afisbuc2

forum2
A+ A A-

Grupul tinta

Grupul țintă al proiectului este alcătuit din:


98 angajați necalificați sau cu un nivel de scăzut de calificare din sectorul sanitar din Regiunea București-Ilfov care vor beneficia de programe integrate, respectiv formare profesională prin obținerea unor calificări și consiliere profesională;


150 de angajați ai sectorului sănătate și asistență socială din regiune, aceștia urmând să beneficieze de informare, orientare și consiliere profesională.

 

 

 

 

  •    “Cursul a fost interesant, bine structurat, iar subiectele dezbatute chiar ma vor ajuta în vița de zi cu zi. Voi încerca sa observ cu mai multa atenție ceea ce pâna acum treceam cu vederea. Mi-a facut o deosebita placer sa particip la workshop ”   Petre Emilia Angela Adina.

    Afiseaza toate testimoniale 

  •    “Consider că mi-am lărgit sfera informațiilor de ordin psihologic, informații atât de utile în meseria unui asistent medical. Sper să-mi dobândesc aceleași beneficii și în viata profesională. ”   Stoica Gabriela Irina.

    Afiseaza toate testimoniale

  •    “Tinerii ne pot salva, noi îi putem infleunța; este nevoie de comunicare. Acest workshop de informare ajută la dezvoltarea noastră, iar uniți vom forma un întreg ce poate salva această țară mica, dar inteligentă, săracă dar bogată spiritual. Speranța ne dă aripi și vom zbura într-o zi, adică vom învinge, vom fi primii”   Juganaru Violeta

    Afiseaza toate testimoniale

Legaturi Utile

vila eforie sud