afisbuc2

A+ A A-

Site-uri consiliere

http://www.via-consiliere.ro/ - Vocatie, Interese, Autocunoastere si dezvoltare, drumul catre succesul profesional

http://www.go.ise.ro – dacă vă doriţi un consilier în privinţa carierei însă nu dispui de resursele financiare necesare pentru a îl plăti acest site este exact ceea ce căutaţi. Vă oferă toate resursele necesare pentru demararea căutărilor unui nou loc de muncă pornind de la consiliere psihologică şi ajungând la modalităţile de redactare ale unui CV, modalitatea de a te prezenta la un interviu sau o listă cu joburile din România.

http://www.quizrocket.com/career-quiz - un test prin intermediul căruia poţi descoperi ce carieră se pliază pe cerinţele tale. Dezavantajul major al acestui test este că se adresează cunoscătorilor de limbă engleză.!

http://www.consiliereprivindcariera.ro/- aici găsiţi o serie de linkuri utile către alte site-uri privind tehnicile de căutare a unui nou loc de muncă, furnizorii de servicii de consiliere sau, deosebit de interesant, un link către instituţiile ce organizează diverse cursuri de formare continuă.

http://www.portalroman.com/teste-psihologice - o serie de teste psihologice ce vă pot ajuta să vă cunoaşteţi mai bine din punct de vedere profesional însă nu se soldează cu o finalitate neapărat practică. Sunt deosebit de utlie pentru dezvoltarea personală.

http://www.recrutam.ro - un adevărat ghid în care regăseşti întreaga gamă de informaţii necesare pentru a aplica la un anumit job. CV-urile sunt personalizate în funcţie de aria de interes iar fiecare job are ataşat o scurtă descriere. Noutatea faţă de site-urile prezentate anterior este că puteţi aplica direct de pe acest site la jobul dorit şi aveţi posibilitatea să vizualizaţi firmele cele mai cunoscute care recrutează angajaţi precum si istoricul lor pe scurt.

http://testcariera.ro - un site care se dovedeşte a fi deosebit de utill în cazul în care doriţi să realizaţi o evaluare a intereselor dvs. şi a profesiilor ce se potrivesc cu acestea pentru adoptarea unor strategii de succes optime. Totodată regăsiţi aici informaţii cu privire la utilitatea consilierii în carieră şi a utilizării testelor psihologice aferente.

  •    “Cursul a fost interesant, bine structurat, iar subiectele dezbatute chiar ma vor ajuta în vița de zi cu zi. Voi încerca sa observ cu mai multa atenție ceea ce pâna acum treceam cu vederea. Mi-a facut o deosebita placer sa particip la workshop ”   Petre Emilia Angela Adina.

    Afiseaza toate testimoniale 

  •    “Consider că mi-am lărgit sfera informațiilor de ordin psihologic, informații atât de utile în meseria unui asistent medical. Sper să-mi dobândesc aceleași beneficii și în viata profesională. ”   Stoica Gabriela Irina.

    Afiseaza toate testimoniale

  •    “Tinerii ne pot salva, noi îi putem infleunța; este nevoie de comunicare. Acest workshop de informare ajută la dezvoltarea noastră, iar uniți vom forma un întreg ce poate salva această țară mica, dar inteligentă, săracă dar bogată spiritual. Speranța ne dă aripi și vom zbura într-o zi, adică vom învinge, vom fi primii”   Juganaru Violeta

    Afiseaza toate testimoniale

Legaturi Utile

vila eforie sud