afisbuc2

forum2

DSP-urile verifica daca furnizorii si-au achizitionat cititoare de carduri

Directiile de Sanatate Publica (DSP) au verificat in saptamana trecuta si vor continua verificarile si saptamana aceasta pentru a vedea daca furnizorii de servicii medicale si-au achizitionat cititoarele de carduri in vederea implementarii cardului national de sanatate.

"DSP-urile verifica la cererea Ministerului Sanatatii daca unitatile sanitare si ceilalti furnizori de servicii medicale au achizitionat cititoarele de carduri necesare pentru pentru implementarea sistemului de card national incepand cu data de 1 mai", au declarat, pentru Agerpres, oficiali din Minister.

Cardul de sanatate va deveni de la 1 mai singurul instrument de validare si decontare a serviciilor medicale prevazute in pachetul de baza, pentru persoanele asigurate cu varsta de peste 18 ani, conform reprezentantilor Casei Nationale de Asigurari de Sanatate.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/DSP-urile-verifica-daca-furnizorii-si-au-achizitionat-cititoare-de-carduri_20876/

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus
  •    “Cursul a fost interesant, bine structurat, iar subiectele dezbatute chiar ma vor ajuta în vița de zi cu zi. Voi încerca sa observ cu mai multa atenție ceea ce pâna acum treceam cu vederea. Mi-a facut o deosebita placer sa particip la workshop ”   Petre Emilia Angela Adina.

    Afiseaza toate testimoniale 

  •    “Consider că mi-am lărgit sfera informațiilor de ordin psihologic, informații atât de utile în meseria unui asistent medical. Sper să-mi dobândesc aceleași beneficii și în viata profesională. ”   Stoica Gabriela Irina.

    Afiseaza toate testimoniale

  •    “Tinerii ne pot salva, noi îi putem infleunța; este nevoie de comunicare. Acest workshop de informare ajută la dezvoltarea noastră, iar uniți vom forma un întreg ce poate salva această țară mica, dar inteligentă, săracă dar bogată spiritual. Speranța ne dă aripi și vom zbura într-o zi, adică vom învinge, vom fi primii”   Juganaru Violeta

    Afiseaza toate testimoniale

Legaturi Utile

vila eforie sud