afisbuc2

forum2

Spitalul “Grigore Alexandrescu”, desemnat la Londra drept “cel mai bun spital”

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu" Bucuresti, reprezentat de managerul acad. Dan Mircea Enescu, a fost premiat la Londra, la categoria „Cel mai bun spital”, respectiv „Cel mai bun manager”, in cadrul Achievements Forum, organizat de Europe Business Assembly.

Nominalizarea a fost facuta la categoria: Innovation in Health & Public Management.

La aceasta categorie au fost nominalizate institutiile/ companiile publice, precumsi profesionisti din domeniu care s-au remarcat prin rezultate deosebite prin:

• atragerea de fonduri pentru modernizarea anumitor sectii, spitale si clinici publice;
• implementarea de programe nationale pentru diferite afectiuni in beneficiul pacientilor;
• dezvoltarea educatiei medicale a specialistilor prin diverse programe/ actiuni stiintifice;
• rezultate medicale exceptionale: transplanturi, interventii chirurgicale etc.

Acad. Dan Mircea Enescu a primit din partea „Comitetului Socrate” premiul international “Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. „Aceasta este o recunoastere a excelentei reputatii, a experientei profesionale remarcabile (oferirea de metode de tratament sigure si eficiente) si a managementului de succes. In virtutea acestei nominalizari, acad. Dan Mircea Enescu va figura in Almanahul Socrate, pe site-ul EBA”, se arata intr-un comunicat de presa al unitatii medicale.

Europe Business Assembly a premiat pe 21 aprilie, in cadrul Achievements Forum, cei mai buni reprezentati ai medicinei, stiintei si economiei. Achievements Forum este o platforma interactiva de colaborare internationala.

La eveniment, au participat oameni de afaceri, finantatori, diplomati, lideri ai camerelor de comert, asociatii de afaceri si sindicate profesionale din peste 60 de tari. European Business Assembly este o corporatie independenta de colaborare economica, sociala si umanitara si a fost fondata in Oxford, Marea Britanie in anul 2000.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Spitalul-_Grigore-Alexandrescu_-desemnat-la-Londra-drept-_cel-mai-bun-spital__20871/

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus
  •    “Cursul a fost interesant, bine structurat, iar subiectele dezbatute chiar ma vor ajuta în vița de zi cu zi. Voi încerca sa observ cu mai multa atenție ceea ce pâna acum treceam cu vederea. Mi-a facut o deosebita placer sa particip la workshop ”   Petre Emilia Angela Adina.

    Afiseaza toate testimoniale 

  •    “Consider că mi-am lărgit sfera informațiilor de ordin psihologic, informații atât de utile în meseria unui asistent medical. Sper să-mi dobândesc aceleași beneficii și în viata profesională. ”   Stoica Gabriela Irina.

    Afiseaza toate testimoniale

  •    “Tinerii ne pot salva, noi îi putem infleunța; este nevoie de comunicare. Acest workshop de informare ajută la dezvoltarea noastră, iar uniți vom forma un întreg ce poate salva această țară mica, dar inteligentă, săracă dar bogată spiritual. Speranța ne dă aripi și vom zbura într-o zi, adică vom învinge, vom fi primii”   Juganaru Violeta

    Afiseaza toate testimoniale

Legaturi Utile

vila eforie sud