afisbuc2

forum2

Serviciul 112 introduce apelurile prin SMS

Serviciul Unic de Urgenta 112 va putea raspunde si la aperluri de tip SMS gratie unei solutii tehnice prezentate si verificate in cadrul unui exercitiu organizat de Serviciul de Telecomunicatii Speciale, cu prilejul Conferintei Asociatiei Europene a Numerului de Urgenta 112, scrie Agerpres.

“In cadrul expozitiei avem o extindere a apelului 112 a unui post de lucru pe care il avem in centrul 112 Bucuresti. Am prezentat facilitatile de care dispunem si am aratat faptul ca sistemul este pregatit datorita unei solutii tehnice adoptate de serviciul nostru care poate sa permita apelarea serviciuli unic de urgent prin tarnsmiterea de SMS, un serviciu foarte potrivit pentru persoanele cu deficient de auz si vorbire. Am creat in sistemul nostru posibilitatea de a fi transmise SMS-uri. Ne-am verificat capabilitatea de a reception si astfel de mesaje”, a declarat Danut Poptescu, seful Directiei Apel Unic de Urgenta din cadrul STS.

El a precizat ca aeasta facilitate poate fi operationala...

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Serviciul-112-introduce-apelurile-prin-SMS_20875/

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus
  •    “Cursul a fost interesant, bine structurat, iar subiectele dezbatute chiar ma vor ajuta în vița de zi cu zi. Voi încerca sa observ cu mai multa atenție ceea ce pâna acum treceam cu vederea. Mi-a facut o deosebita placer sa particip la workshop ”   Petre Emilia Angela Adina.

    Afiseaza toate testimoniale 

  •    “Consider că mi-am lărgit sfera informațiilor de ordin psihologic, informații atât de utile în meseria unui asistent medical. Sper să-mi dobândesc aceleași beneficii și în viata profesională. ”   Stoica Gabriela Irina.

    Afiseaza toate testimoniale

  •    “Tinerii ne pot salva, noi îi putem infleunța; este nevoie de comunicare. Acest workshop de informare ajută la dezvoltarea noastră, iar uniți vom forma un întreg ce poate salva această țară mica, dar inteligentă, săracă dar bogată spiritual. Speranța ne dă aripi și vom zbura într-o zi, adică vom învinge, vom fi primii”   Juganaru Violeta

    Afiseaza toate testimoniale

Legaturi Utile

vila eforie sud