afisbuc2

forum2

Cariere in Alb aduce, in Bucuresti, recrutori de personal medical din Europa

Cel de-al doisprezecelea sezon al targurilor de cariere medicale organizate de Careers in White International, cunoscut in Romania sub numele de Cariere in Alb, aduce in perioada 1 martie – 24 mai recrutori din sectorul medical in opt tari din Europa.

In Bucuresti, evenimentul va avea loc pe 25 aprilie 2015, intre orele 10:00 - 16:00, la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bulevardul Eroilor Sanitari.

Cel de-al 12-lea sezon aduce cei mai mari recrutori din domeniu si angajatori noi, care sunt in cautare de medici rezidenti si specialisti, asistenti medicali, stomatologi, farmacisti, kinetoterapeuti, studenti in domenii medicale, cercetatori si moase.

Spitale, dar si clinici private se vor alatura expozantilor din cadrul proiectului pentru a fi mai aproape de candidati si pentru a le oferi mai multe informatii. Potrivit editiilor anterioare ale targurilor, printre preferintele candidatilor se numara tari precum Marea Britanie, Franta si Germania, insa cele mai mari oferte salariale le gasim in locatii precum Suedia, Norvegia sau Danemarca. Pe langa ofertele salariale atragatoare care incep de la 2200 euro pentru asistenti medicali si medici rezidenti si 4000 euro pentru medicii specialisti, angajatorii mai ofera consiliere in cariera si cursuri de limbi straine.

“Evenimentele noastre beneficiaza de apreciere constanta si sustinerea persoanelor interesate de dezvoltarea carierei medicale, iar angajatorii sunt extrem de multumiti de calitatile profesionale ale candidatilor care ne trec pragul si reusesc sa semneze numeroase contracte permanente sau cu durata determinata, in urma targurilor noastre” – a declarat Bogdan Covaliu, general manager la Careers in White International.

Targurile au loc in Romania, Portugalia, Spania, Italia, Croatia, Ungaria, Bulgaria si Grecia. Sezonul se va incheia cu editia online a targului, Careers in White Virtual Fair, ce va avea loc intre 15 iunie – 5 iulie pe platforma Virtual Fair de pe site-ul organizatorului.

Participarea la toate evenimentele este gratuita pentru candidati, iar acestia sunt sfatuiti sa vina pregatiti cu un CV si o lista de intrebari pentru recrutori.

Mai multe informatii despre eveniment precum si despre partenerii acestuia puteti gasi accesand site-ul oficial www.careersinwhite.com.

Sursa: PaginaMedicala.ro

Sursa http://www.paginamedicala.ro/stiri-medicale/Cariere-in-Alb-aduce_-in-Bucuresti_-recrutori-de-personal-medical-din-Europa_20868/

Lasă un comentariu

Asiguraţi-vă că introduceţi informaţiile necesare unde este indicat (*). Codul HTML nu este permis.

înapoi la partea de sus
  •    “Cursul a fost interesant, bine structurat, iar subiectele dezbatute chiar ma vor ajuta în vița de zi cu zi. Voi încerca sa observ cu mai multa atenție ceea ce pâna acum treceam cu vederea. Mi-a facut o deosebita placer sa particip la workshop ”   Petre Emilia Angela Adina.

    Afiseaza toate testimoniale 

  •    “Consider că mi-am lărgit sfera informațiilor de ordin psihologic, informații atât de utile în meseria unui asistent medical. Sper să-mi dobândesc aceleași beneficii și în viata profesională. ”   Stoica Gabriela Irina.

    Afiseaza toate testimoniale

  •    “Tinerii ne pot salva, noi îi putem infleunța; este nevoie de comunicare. Acest workshop de informare ajută la dezvoltarea noastră, iar uniți vom forma un întreg ce poate salva această țară mica, dar inteligentă, săracă dar bogată spiritual. Speranța ne dă aripi și vom zbura într-o zi, adică vom învinge, vom fi primii”   Juganaru Violeta

    Afiseaza toate testimoniale

Legaturi Utile

vila eforie sud