afisbuc2

forum2

Stiri Medicale

Spitalul “Grigore Alexandrescu”, desemnat la Londra drept “cel mai bun spital”

Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu" Bucuresti, reprezentat de managerul acad. Dan Mircea Enescu, a fost premiat la Londra, la categoria „Cel mai bun spital”, respectiv „Cel mai bun manager”, in cadrul Achievements Forum, organizat de Europe Business Assembly.

Nominalizarea a fost facuta la categoria: Innovation in Health

...
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS
  •    “Cursul a fost interesant, bine structurat, iar subiectele dezbatute chiar ma vor ajuta în vița de zi cu zi. Voi încerca sa observ cu mai multa atenție ceea ce pâna acum treceam cu vederea. Mi-a facut o deosebita placer sa particip la workshop ”   Petre Emilia Angela Adina.

    Afiseaza toate testimoniale 

  •    “Consider că mi-am lărgit sfera informațiilor de ordin psihologic, informații atât de utile în meseria unui asistent medical. Sper să-mi dobândesc aceleași beneficii și în viata profesională. ”   Stoica Gabriela Irina.

    Afiseaza toate testimoniale

  •    “Tinerii ne pot salva, noi îi putem infleunța; este nevoie de comunicare. Acest workshop de informare ajută la dezvoltarea noastră, iar uniți vom forma un întreg ce poate salva această țară mica, dar inteligentă, săracă dar bogată spiritual. Speranța ne dă aripi și vom zbura într-o zi, adică vom învinge, vom fi primii”   Juganaru Violeta

    Afiseaza toate testimoniale

Legaturi Utile

vila eforie sud