Proiect adresat personalului din sistemul sanitar Bucuresti-Ilfov

Acces și participare la calificarea și consilierea profesională!

Creșterea capacității de adaptare a salariaților din sănătate și asistență socială din Regiunea București-Ilfov la noile cerințe de pe piața muncii prin calificare și consiliere profesională!

 • Feature

  Cursuri de formare profesionala

  Participarea la cursurile de formare vă asigură, în situația în care sunteți eligibil/eligibilă pentru aceste activități, accesul la cursurile de calificarea desfășurate în mod profesionist și cu seriozitate precum și la o subvenție consistentă.

  Feature

  Consiliere individuala

  O carieră de succes susținută de atingerea performanțelor maxime presupune corelarea resurselor aptitudinale individuale cu cerințele reale existențe pe piață munci

  Feature

  Workshopuri de informare, orientare si consiliere profesionala

  Metodele și instrumentele de abordare a acestei activități, temele abordate și calitatea lectorilor vă asigură o bună îmbinare a utilului cu plăcutul, putând astfel petrece un timp agreabil și folositor în compania unora din colegii dvs.

 • Feature

  Activitatea de cercetare

  Vă oferă posibilitatea de a vă exprima opinia pe tema principalelor probleme din activitatea dvs. profesională curentă.
  Puteți astfel să contribuiți în mod semnificativ la crearea unor condiții mai bune de desfășurare a activității dvs. profesionale completând chestionarul pe care-l găsiți aici

  Feature

  Site-ul de informare a grupului tinta

  Dezvoltarea unui site specializat pe informații și activități interactive privind informarea, orientarea și consilierea privind cariera, autoevaluare, efectuarea bilanțului de competențe simulare trasee de carieră, informații privind piața muncii.
  www.consiliere-profesionala.ro

  Feature

  Campanii de constientizare

  Vă oferă informații relevante pentru carierea dvs. profesională cât și accesul la resurse informatice deosebit de utile.
  Vă recomandăm să participați la această activitate aici

Inscrie-te acum !

pentru a beneficia GRATUIT de cursurile de formare profesionala precum si restul activitatiilor proiectului

Activitatea de cercetare

Vă oferă posibilitatea de a vă exprima opinia pe tema principalelor probleme din activitatea dvs. profesională curentă. Prin intermediul unei strategii eficiente de diseminare a informațiilor rezultate în urma cercetării de care organizația noastră, inclusiv către factorii politici și către mass-media, efortul pe care-l presupune completarea chestionarului de către dvs. devine unul semnificativ, putând avea ca efect modificarea condițiilor dvs. de lucru, introducerea unor cursuri gratuite, creșterea nivelului de salarizare s.a.

Lider de parteneriat al proiectului

Federatia "Solidaritatea Sanitara" din Romania

solidaritatea-sanitara.ro
solidaritatea-sanitara.ro
Inscrie-te acum !